Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Εεεεεεεεεεπ !!!! Όχι τρύγους σε ξένο αμπέλι

Προεκλογικές μέρες διανύει η ΕΣΗΕΑ και είναι λογικό και θεμιτό, συνδυασμοί, αλλά και πρόσωπα να δίνουν στη δημοσιότητα εκτιμήσεις, απόψεις, προτάσεις, κριτικές, προβληματισμούς, κλπ Προφανώς και η αναπαραγωγή τους από διαδικτυακά μέσα, είναι απολύτως λογική και χρήσιμη στο διάλογο και την αντιπαράθεση ιδεών.

Πάει πολύ όμως ορισμένοι (και ειδικά όταν μας ασκούν κριτική για τα θέματα που αυτοί επιλέγουν - όπως έχουν δικαίωμα να κάνουν) να "τρυγούν" συστηματικά δικές μας φωτογραφίες από το Blog μας (τους τελευταίους μήνες έχει εξελιχθεί σε "επιστήμη") από φωτογραφίες κινητοποιήσεων στις οποίες συστηματικά, δεν συμμετείχαν ποτέ οι ίδιοι (για να μην πούμε ότι σε ορισμένες φορές ήταν και απέναντί τους), για να "ντύσουν" την γύμνια της απουσίας τους.

Δεν βάλαμε ποτέ θέμα "πνευματικής ιδιοκτησίας" σε φωτο κινητοποιήσεων, ανήκουν σε όλο τον κόσμο που τις στήριξε και σε όσους τις βλέπουν σαν "δικές τους", σε όποιο κλάδο και αν ανήκουν. Αυτό όμως απέχει από το να τις χρησιμοποιούν οι απόντες για να δημιουργήσουν "εντυπώσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: