Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης & Παρέμβασης στην ΠΟΕΠΤΥΜ, στηρίζει έμπρακτα τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΕΡΤ.


Το Δίκτυο Αλληλεγγύης & Παρέμβασης στην ΠΟΕΠΤΥΜ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ & ΜΜΕ ) στηρίζει έμπρακτα τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Το  Δίκτυο Αλληλεγγύης και Παρέμβασης στην ΠΟΕΠΤΥΜ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ &  ΜΜΕ ) υιοθετεί  πλήρως όλες τις αποφάσεις και τις προτάσεις που προέκυψαν από τη σύσκεψη των Σωματείων στην ΕΡΤ στις 25/6/2013 και καλούμε και την πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΠΟΕΠΤΥΜ  να στηρίξει έμπρακτα τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΕΡΤ, καλώντας όλους τους συναδέλφους διοικητικούς του κλάδου να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που θα γίνει το Σάββατο 29/6 ενάντια στις απολύσεις στο ευρύτερο δημόσιο τομέα και συνολικά στην κυβερνητική πολιτική της λιτότητας, των κλεισιμάτων και της ανεργίας.Επίσης καλούμε την πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΠΟΕΠΤΥΜ να στηρίξει την πρόταση για πανελλαδική 24ωρη απεργία την Πέμπτη 4 Ιούλη ενάντια στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου για κλείσιμο της ΕΡΤ και συνολικά ενάντια στη διάλυση του δημοσίου, καλώντας και τα πρωτοβάθμια σωματεία να βγάλουν αποφάσεις συμμετοχής στην απεργία.


Η κλιμάκωση του αγώνα στην ΕΡΤ μετά την πρωτοφανή ταξική αλληλεγγύη και συσπείρωση δεκάδων σωματείων , καλλιτεχνικών και επιστημονικών φορέων, προσωπικοτήτων κ. α. αποκτά σταθερά χαρακτηριστικά ενός ευρύτερου συντονιστικού κέντρου  προώθησης και κλιμάκωσης   του αγώνα όλων των εργαζομένων και των ανέργων.
Η εικονική πραγματικότητα των αποικιακών επενδύσεων ως όχημα «ανάπτυξης» έρχεται   σε αντιδιαστολή με τη σκληρή πραγματικότητα  των 1.800.000 επισήμως ανέργων και των 3.500.000 νεόπτωχων.
Οι κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις στη χώρα αλλά και οι συνδικαλιστικές ηγεσίες του κλάδου μας οφείλουν να πάρουν ξεκάθαρη στάση στο δίλημμα :
ΥΠΟΤΑΓΗ & ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
η
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ –ΑΓΩΝΑΣ & ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
Για την ανατροπή των μνημονίων και των πολιτικών εκφραστών

Οι εκπρόσωποι του
ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ Στο Δ.Σ της ΠΟΕΠΤΥΜ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: