Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΣΕΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
18/6/2013
 
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΣΕΕ
 
 
 
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ σε σημερινή έκτακτη συνεδρίασή της αποφάσισε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για αύριο Τετάρτη 19 Ιουνίου, στις 18.00, έξω από το Ραδιομέγαρο της δημόσιας ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή.
Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αλλά και το αποτέλεσμα της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών, δεν έδωσαν καμιά ουσιαστική λύση στο πρόβλημα που προκάλεσε η επαίσχυντη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
Η ΓΣΕΕ απαιτεί την άμεση ανάκληση της ΠΝΠ η οποία, εκτός από την ΕΡΤ και τους εργαζόμενούς της, αφορά όλους τους εργαζόμενους, τις δημόσιες επιχειρήσεις, την περιουσία και το μέλλον τους.
Ο αγώνας μας είναι αγώνας που αφορά πρωτίστως στη Δημοκρατία που βάναυσα, αυταρχικά και ετσιθελικά παραβιάζει η Εκτελεστική Εξουσία.
Η Συνομοσπονδία μαζί με τους εργαζόμενους θα συνεχίσουν τη μάχη για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών, του εργατικού δικαίου και για την ανατροπή των αυταρχικών αποφάσεων.
Οι κινητοποιήσεις και οι αγωνιστικές μας δράσεις θα κορυφώνονται, όσο συνεχίζονται οι βάρβαρες, αντιδημοκρατικές και αντεργατικές κυβερνητικές επιλογές και αποφάσεις. Το επόμενο διάστημα κλιμάκια της ΓΣΕΕ θα επισκεφτούν χώρους εργασίας, ώστε να οργανωθεί – προετοιμαστεί η επόμενη κινητοποίηση μας, σε χρόνο που θα αποφασίσει με νεότερη συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Συνομοσπονδίας.
 
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: