Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Ναύπλιο: συγκέντρωση ενάντια στην επίσκεψη Σαμαρά

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ 16/6, 11:00 πμ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

Τέσσερις μέρες μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, το πέταγμα στον δρόμο 2656 εργαζομένων μέσα σε μια μέρα, τη φίμωση της δημόσιας ενημέρωσης και ενώ η Αθήνα και οι άλλες μεγάλες πόλεις συγκλονίζονται από οργισμένες αντικυβερνητικές συγκεντρώσεις στις κατειλημμένες ραδιοτηλεοπτικές εγκαταστάσεις, ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς έρχεται στο Ναύπλιο να παρουσιάσει μια ψεύτικη εικόνα «αποδοχής» του ιδίου και της τρικομματικής συγκυβέρνησης.
Αυτοί που κλείνουν την ΕΡΤ είναι έτοιμοι να κάνουν δεκάδες χιλιάδες απολύσεις (15.000 μόνο στην εκπαίδευση!), να ξεπουλήσουν κάθε δημόσιο κοινωνικό αγαθό, (νερό, ενέργεια κλπ), να διαλύσουν την δημόσια υγεία και παιδεία. Να οδηγήσουν σε μαζικούς πλειστηριασμούς σπιτιών και χωραφιών, να επιβάλλουν τα νέα δυσβάσταχτα χαράτσια σε μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες. Ήδη στην περιοχή μας ξεπουλάνε την Καραθώνα σε ιδιώτες με την ένταξή της στο ΤΑΙΠΕΔ.

ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας καλεί κάθε εργαζόμενο της περιοχής, κάθε αγρότη, κάθε επιστρατευμένο καθηγητή, όλον τον λαό που και στην περιοχή μας έδωσε μάχες να μην περάσει αυτή η πολιτική, όλες τις αγωνιστικές δυνάμεις της περιοχής σε ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ --- Η ΚΑΡΑΘΩΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ!
ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ --- Η ΕΡΤ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ - ΜΕΤΡΑ - ΧΑΡΑΤΣΙΑ - ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ - ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!

ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ – ΥΓΕΙΑ – ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: