Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση στήριξηςΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ δεν είναι μία λέξη μόνο που μπορεί πολλοί να την διατυμπανίζουν αλλά ελάχιστοι την εννοούν πραγματικά.
Ο κλάδος μας χόρτασε από λόγια κούφια και παλαιοκομματικά ή και νέα μημονιακά κομματικά παιχνίδια  που τον οδήγησαν πολλά χρόνια τώρα σε εφησυχασμό αφήνοντας ανεξέλεγκτα τα αφεντικά να ασκούν τις πιο βάρβαρες πρακτικές βίας σε βάρος όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ .
ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ "ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ" το σκηνικό σε στενή συνεργασία με την τρόικα και τους αδίστακτους υπηρέτες της,
Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΆΧΕΣ
ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!
ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΣΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΉ ΣΤΟΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ  ΣΤΗΝ ΕΞΠΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΉΓΑΣΟ ΣΤΟΝ ΔΟΛ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΣΤΟ ΜΈΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ PORTAL ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΆΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΔΙΣΤΑΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ!
ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΈΛΦΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΌΠΗ "ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ
ΓΙΑΤΙ ΌΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ  ΜΑΣ ΠΟΙΗΤΗΣ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ " ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΛΗ"
Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΆΧΗ ΣΚΛΗΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ- ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: