Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Συγκέντρωση αλ­λη­λεγ­γύ­ης στους εξε­γερ­μέ­νους της Τουρ­κί­ας

Τουρκία
Ελλάδα


ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ 

Ένοχη η συγκυβέρνηση για την απαγωγή του τούρκου πολιτικού πρόσφυγα Μ.Γιαϊλά και παράδοση του στον Ερντογάν. Συγκέντρωση αλ­λη­λεγ­γύ­ης στους εξε­γερ­μέ­νους της Τουρ­κί­ας, Δευ­τέ­ρα 3 Ιου­νί­ου στις 5.30 μ.μ. στην τουρ­κι­κή πρε­σβεία, Λεωφ. Βασ. Σο­φί­ας και Ρη­γίλ­λης

Τις μέρες της εξέγερσης του λαού της Τουρκίας κατά του Ερντογάν με τις δολοφονικές επιθέσεις της Αστυνομίας στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης να ξεσηκώνουν τη διεθνή κατακραυγή διάλεξαν οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες να συνεργαστούν με τις τουρκικές στην ΑΠΑΓΩΓΗ και απέλαση με γκαγκστερικό τρόπο του Μπουλούτ Γιαϊλα.

Εστειλαν τον Τούρκο πολιτικό πρόσφυγα πεσκέσι στους δήμιους δείχνοντας τι νόημα ακριβώς είχε η συνάντηση Σαμαρά-Ερντογάν, μια λυκοφιλία στις πλάτες των δημοκρατικών δικαιωμάτων όλων μας. Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες εκτέλεσαν μία απαγωγή με τον ίδιο τρόπο που το 2005 είχαν πράξει με ους 28 Πακιστανούς για λογαριασμό των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών ανακρίνοντας στους τότε και ισχυριζόμενος ο Βουλγαράκης ότι τις έκαναν μόνοι τους!

Οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές τόσο για την αρπαγή όσο και για τον τρόπο μεταφοράς του. Στο δρόμο προς τα σύνορα από την Αθήνα προς τα σύνορα οι συνοδοί φρουροί του άλλαξαν και άρχισαν να μιλάνε τουρκικά, όπως κατάγγειλε στον δικηγόρο του μετά τη παράδοση στη Τουρκία. Μάλιστα, πέρασε από τα σύνορα από ένα άνοιγμα στα συρματοπλέγματα και όχι από το κεντρικό δρόμο!
Έφτασαν να βάλουν το Γιαϊλά σε αυτοκίνητο φορώντας του κουκούλα όπως είχαν κάνει παλιότερα με τον ηγέτη των κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν. Τότε τον παρέδωσαν στις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες. Τώρα τον παρέδωσαν στις τουρκικές υπηρεσίες με την επίβλεψη της CIA.

Από τα κατορθώματα του Καραμανλή και του Βουλγαράκη φτάσαμε σε αυτά της συγκυβένρησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με τους Σαμαρά, Δένδια και Ρουπακιώτη σε ρόλο πρωταγωνιστικό σε αυτό το έγκλημα. Και όλα αυτά τις μέρες που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους ότι φέρνουν αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή!

Ετούτη η κυβέρνηση της καταστολής και των επιστρατεύσεων των απεργών λιμενεργατών, εκπαιδευτικών και εργαζόμενων στο ΜΕΤΡΟ έχει ανεβάσει το πήχη του ρατσισμού και των καταδιώξεων των προσφύγων και των μεταναστών στα ύψη για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τη οργή που προκαλούν τα άγρια μέτρα των μνημονίων για χάρη των ευρωπαίων και ντόπιων τραπεζιτών.

 Η συγκυβέρνηση έχει κλιμακώσει τις επιθέσεις ρίχνοντας νερό στο μύλο των νεοναζί της Χρυσής Αυγής με τις ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα του Δένδια και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τον Φράχτη στο Εβρο και τη FRONTEX που ευθύνονται για τους πνιγμούς και τις δολοφονίες χιλιάδων. Υιοθέτησαν την ατζέντα των νεοναζί και επιτέθηκαν στο δικαίωμα των παιδιών για την ιθαγένεια.

Η απαγωγή του τούρκου πολιτικού πρόσφυγα ας είναι το τελευταίο έγκλημα που διαπράττει ο Δένδιας και η συμμορία που διοικεί τις μυστικές υπηρεσίες μετατρέποντας σε ένα μηχανισμό καταδίωξης των δικαιωμάτων των πολιτικών προσφύγων της Τουρκίας για τα οποία ο ελληνικός λαός ήταν πάντα περήφανος στα πλαίσια της αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους λαούς της γειτονικής χώρας.

Είναι ώρα να ξηλώσουμε τη συγκυβέρνηση των απαγωγών των επιστρατεύσεων, του ρατσισμού και των Μνημονίων. Καλούμε σε συμμετοχή στη κινητοποίηση της Επιτροπής Αλληλεγγύης στους τούρκους και κούρδους αγωνιστές τη Δευτέρα 3 Ιούνη στις 5.30μμ στη Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: