Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Οι ανήξεροι και η σύγκλιση του μικτού της ΕΣΗΕΑ

Ωραίες "αναγνώσεις" κάνουν μερικοί-μερικοί για το μπάχαλο στην ΕΣΗΕΑ, πότε φταίνε όσοι δεν πάνε στο ΔΣ (σωστό), πότε όσοι πάνε μόνο για να καταγγείλουν (σωστό κι αυτό), πότε φταίνε οι υποστηρικτές των μνημονιακών κομμάτων και της τρόικας που κάθονται απλώς στη γωνία (σωστό κι αυτό), αλλά όσοι κάνουν μυστικές συσκέψεις για τον ΕΔΟΕΑΠ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και στηρίζουν δημοσίως την πρόεδρό του στην ίδια συνέλευση που ζήτησε την παραίτηση του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, είναι φαίνεται άμοιροι ευθυνών.
Ομοίως και για το χειρουργείο στις προτάσεις που είχαν κατατεθεί στην τελευταία γενική συνέλευση και ουδέποτε έφτασαν στις κάλπες για την έγκριση ή την απόρριψή τους από τους συναδέλφους.
Καιρό τώρα τα μέλη του μικτού που είχαν υπογράψει μια από αυτές τις προτάσεις ζητούσαν εναγώνια σύγκλιση του μικτού, αλλά στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ έκαναν τους κουφούς. Τώρα αναγκάστηκαν να το πράξουν και να καλέσουν για αύριο το μικτό, γιατί υπάρχουν τρόποι να ξεβουλώνουμε αυτιά (και αυτό ακριβώς πράξαμε).
Αυτό είναι ιστορικά το σταθερό χαρακτηριστικό των "αυτοκρατόρων", πάντα βλέπουν την καμπούρα του άλλου και όχι τη δική τους, αρνούμενοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: