Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΕΡΦΑ





Η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή και η Ένωση Μεταναστών Εργατών, οργανώνουν ανοιχτές αντιφασιστικές συνελεύσεις σε Ν.Ιωνία και Ν.Ηράκλειο, προκειμένου να συζητήσουμε και να οργανώσουμε την αντίσταση στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή. Η συνέλευση του Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20/7, στις 8μμ στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Δήμου Ηρακλείου Αττικής (Λ.Ηρακλείου και Κουντουριώτου & Νεότητος). Τη συνέλευση θα ανοίξουν με σύντομες παρεμβάσεις εκ μέρους της ΚΕΕΡΦΑ ο Γιώργος Ράγκος, η συνδικαλίστρια τραπεζοϋπαλληλος Εμυ Τζίβα κι ο γνωστός δημοσιογράφος αλβανικής καταγωγής Νίκο Άγκο.
Στη Νέα Ιωνία η συνέλευση θα γίνει τη Δευτέρα 23/7, στις 8μμ, στο Συνεδριακό Κέντρο Ν.Ιωνίας (ΚΕΠ - Πατρ.Ιωακείμ 4) και τη συζήτηση θα ανοίξουν με σύντομες παρεμβάσεις, ο Στέλιος Μιχαηλίδης από την ΚΕΕΡΦΑ Ν.Ιωνίας και ο Τζαβέντ Ασλάμ πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας και της Ένωσης Μεταναστών Εργατών.

Καλούμε κάθε έναν και κάθε μια που συνειδητοποιεί τον κίνδυνο της ρατσιστικής ρητορικής της κυβέρνησης και την απειλή της ανόδου των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, να πάρουν μέρος στις αντιφασιστικές συνελεύσεις και να αναλάβουν δράση μέσα από τις γραμμές των τοπικών επιτροπών της ΚΕΕΡΦΑ.

Οι συνελεύσεις θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια ενός πανελλαδικού κύκλου ανοιχτών συνελεύσεων που πραγματοποιεί η ΚΕΕΡΦΑ και η Ένωση Μεταναστών Εργατών, για την καλύτερη συγκρότηση τοπικών αντιρατσιστικών - αντιφασιστικών επιτροπών σε κάθε γειτονιά και την αποτελεσματική δράση απέναντι στους νεοναζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: