Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Να ανακληθεί η καταχρηστική απόλυση



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Τύπου εκφράζει τη συμπαράστασή του στον συνάδελφο τεχνικό ραδιοφώνου του σταθμού “Libero FM 107.4”, ο οποίος βρέθηκε στην Επιθεώρηση Εργασίας προκειμένου να διεκδικήσει τη μη καταβολή των δεδουλευμένων μισθών του, καθώς και την ανάκληση της παράνομης και εκδικητικής απόλυσής του.
Παράλληλα καταγγέλλει την αυθαιρεσία της εργοδοσίας, η οποία προχώρησε σε μήνυση σε βάρος του εργαζόμενου για συκοφαντική δυσφήμιση, με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει στη σύλληψή του μέσα στα γραφεία της Επιθεώρησης Εργασίας Κεντρικού Τομέα Ν. Θεσσαλονίκης.
Καταδικάζουμε τις τακτικές εκφοβισμού, τις πιέσεις για απολύσεις προκειμένου να συσταθούν Ενώσεις Προσώπων, που κύριο στόχο έχουν την εξαθλίωση των όρων και αμοιβών εργασίας και την καταστρατήγηση των ΣΣΕ.
Καλούμε την εργοδοσία να ανακαλέσει την καταχρηστική απόλυση του συνάδελφου, καθώς και να καταβάλλει τους δεδουλευμένους μισθούς σε όλους τους εργαζόμενους.

Οι εργαζόμενοι της Θεσσαλονίκης θα βρίσκονται πάντα ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: