Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Συμπαράσταση στους εργαζόμενους στην Ελληνική Χαλυβουργία

Πρόταση Ψηφίσματος συμπαράστασης στους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας κατέθεσε στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ο εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας για την Ανατροπή


ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συμπαρίσταται στο αγώνα των εργαζομένων στην Ελληνική Χαλυβουργία, που απεργούν επί πολλούς μήνες αντιδρώντας στις μαζικές απολύσεις και μειώσεις μισθών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο καταδικάζει την απεργοσπαστική προσπάθεια που γίνεται να ανοίξει το εργοστάσιο με εισαγγελική παρέμβαση και συμπαρίσταται στον δίκαιο αγώνα των χαλυβουργών. Καλεί τους συναδέλφους και τους εργαζόμενους της χώρας να μετάσχουν ενεργά στο συλλαλητήριο που έχει καλέσει το Σωματείο Εργαζομένων στην Ελληνική Χαλυβουργία για σήμερα το απόγευμα στις 5.30. η ώρα έξω από το εργοστάσιο του Ασπροπύργου.
Ο αγώνας των εργαζομένων στην Ελληνική Χαλυβουργία είναι και δικός μας αγώνας, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης αντιμετωπίζουν ανάλογες καταστάσεις με μαζικές απολύσεις, μειώσεις μισθών καταστρατήγηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και απλήρωτη εργασία. Όλοι στις 5.30 έξω από το εργοστάσιο της Ελληνικής Χαλυβουργίας.

Eκ Μέρους της Πρωτοβουλίας για την Ανατροπή((Financial Crimes, Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, Σπάρτακος, Ανένταχτοι)

Μωυσής Λίτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: