Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
σήμερα το μεσημέρι (Παρασκευή 27/7) στις 14:00’ πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Σίμου Κεδίκογλου & αντιπροσωπείας της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. Κατά τη συνάντηση παραδόθηκε στον κ. υφυπουργό υπόμνημα, που αφορούσε το σύνολο των θεμάτων του ιδιωτικού και δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού χώρου, που επείγει η επίλυσή τους.
Στο υπόμνημα αυτό αναφέρονται αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο η δημόσια όσο και η ιδιωτική ραδιοτηλεόραση καθώς και οι νομοθετικές ρυθμίσεις, που πρέπει να γίνουν από τη πλευρά της πολιτείας για τα Η.Μ.Μ.Ε.
Ο κ. υφυπουργός μας ενημέρωσε ότι η ίδια διαδικασία που ακολουθήθηκε για την πρόσληψη των συν/φων με Σ.Ο.Χ. της Θεσσαλονίκης θ’ ακολουθηθεί και για τις προσλήψεις των υπολοίπων συν/φων με Σ.Ο.Χ., που εκκρεμούν, αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε.
Για τα υπόλοιπα, δρομολογήθηκαν θεματικές συναντήσεις, που θ’ αφορούν εργασιακά, επιχειρησιακά και θεσμικά θέματα.
Επίσης θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση για τη σύνταξη του νομοσχεδίου που θα αφορά τα Μ.Μ.Ε. Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. θα συμμετάσχει θεσμικά σ’ αυτό το διάλογο με γνώμονα την ανάπτυξη, αξιοποίηση και βελτίωση μέσων και προσωπικού της δημόσιας και ιδιωτικής ραδιοτηλεόρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: