Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Nα αποκαταστήσει το MEGA την αλήθεια


"Δημιουργείται εσφαλμένη εντύπωση για την πληρότητα του Αγία Όλγα"

Του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας και Οργανωτικού Γραμματέα της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Γιάννη Λαζαρίδη:

“Κύριοι
Με έκπληξη κα αγανάκτηση ενημερωθήκαμε από το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “MEGA” ότι από έρευνα που εκπονήθηκε από το Υπουργείο Υγείας και την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, το Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας, έχει περιορισμένη πληρότητα (41%) και είναι υπό συγχώνευση ή κατάργηση.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας με επίσημα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν παντού, η πληρότητα του νοσοκομείου μας το 2008 ήταν 82%, το 2009 77%, το 2010 71%, το 2011 82,43% και το 2012 (έως 30/5/12), η πληρότητά του φτάνει το 87,98%. Από τον Ιούνιο του 2011, το νοσοκομείο λειτουργεί ενιαία με το Παράρτημα (πρώην 7ο ΙΚΑ) με πληρότητα για το καθένα χωριστά ως εξής:
1.Κωνσταντοπούλειο Γ.Ν.Ν.Ι.:87,98%
2.Παράρτημα : 24,85%
Καλούμε το Υπουργείο Υγείας, την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, τη Διοίκηση του νοσοκομείου, τη Διοίκηση της 1Η Υ.Πε. και τον Τηλεοπτικό σταθμό “MEGA”, να αποκαταστήσουν την πραγματικότητα και να μη διασπείρουν παραπλανητικά στοιχεία που δεν γνωρίζουμε από πού εκπορεύονται και στόχο έχουν να σπιλώσουν την αξιοπιστία του νοσοκομείου μας, το οποίο είναι νοσοκομείο πρότυπο, με εξαίρετο επιστημονικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, που παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους πολίτες και για όσους δεν γνωρίζουν υπάρχουν στο νοσοκομείο μας εξειδικευμένα τμήματα παροχής υπηρεσιών υγείας που δεν αντιμετωπίζονται σε άλλα νοσοκομεία.
Όσον αφορά το Παράρτημα (πρώην 7ο ΙΚΑ) ζητήσαμε με πρότασή μας από το Δ.Σ. την ανάπτυξή του μέσα από το νέο οργανισμό, προτείνοντας την αναβάθμισή του με την ανάπτυξη όλων των τμημάτων.
Ζητάμε από όλους τους εμπλεκόμενους που δημιούργησαν αυτή την εσφαλμένη εντύπωση με λάθος στοιχεία, να αποκαταστήσουν την αλήθεια.


σημείωση του blog:
Υπενθυμίζουμε και το άρθρο του μέλους του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο, Βασίλη Κυριάκη, εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: