Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Απολύσεις - διώξεις συνδικαλιστών συναδέλφων


Όταν το Γενάρη υποστηρίζαμε στη συνέλευση και στις κάλπες - δημοψήφισμα της ΕΣΗΕΑ την ανάγκη για απεργιακή κλιμάκωση (οργανωμένη και όχι χύμα), όταν τους μήνες που ακολούθησαν συνεχίσαμε να το φωνάζουμε, αντί να περιμένουμε τις εκλογές και τα όποια αποτελέσματα, κάτι τέτοια είχαμε στο μυαλό μας ότι θα συμβούν.

Οι νέες απολύσεις στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 είχαν σαν αποτέλεσμα και την απόλυση της εν ενεργεία εκπροσώπου των συντακτών στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, όπως με καρμπόν είχε γίνει το ίδιο και τον Ιούνιο στον Sentra FM (ακόμα περιμένουμε κάποια σοβαρή αντίδραση), ή για να συμπληρώσουμε την εικόνα, όπως "έφτασε" και η ατομική σύμβαση στην τηλεόραση του Alpha, ασχέτως αν έχει παγώσει μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Όταν μένεις εσύ ανοργάνωτος, με αυταπάτες και φυγή από την πραγματικότητα, τότε η εργοδοτική πλευρά αξιοποιεί τις δυνατότητες που τις έδωσε το νομοθετικό έργο της συγκυβέρνησης, από το Φλεβάρη, έως και σήμερα.
Α ναί σήμερα δεν θα υπάρξουν οριζόντια μέτρα και θα προστατευτούν οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι. Το εγγυάται ο κυρ Φώτης που χτυπιέται εκεί στα μαρμαρένια αλώνια της συγκυβέρνησης, με την τρόικα, ως άλλος Διγενής!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: