Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Διαμαρτυρία έξω από το ΕΤΑΜ-ΜΜΕ

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν πριν λίγη ώρα έξω από τα γραφεία του ΕΤΑΜ-ΜΜΕ, εργαζόμενοι στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τη μεγάλη καθυστέρηση που υπάρχει στην καταβολή των επιδομάτων επίσχεσης. Συγκεκριμένα στα τέλη Ιουλίου αναμένεται να καταβληθούν τα επιδόματα σε όσους έχουν κάνει αίτηση επίσχεσης τον Απρίλιο.
Αντιπροσωπεία των εργαζομένων συναντήθηκε με την διευθύντρια της Ά Διεύθυνσης κ. Φλώρου, η οποία κατόπιν τηλεφωνικής συνενόησης με τον πρόεδρο του ταμείου τον κ. Τσουπαρόπουλο και τον πρόεδρο της ΕΠΗΕΑ κ Γκανά υποσχέθηκε την μετακίνηση τριών εργαζομένων από άλλες υπηρεσίες, για να υπάρξει ταχύτερη διεκπεραίωση των αιτήσεων.
Ωστόσο παραμένει ασαφές το κατά πόσο όντως θα πραγματοποιηθεί η εν λόγω υπόσχεση καθώς υπήρξε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των αρμοδίων διευθυντών. Οι εργαζόμενοι στην Ελευθεροτυπία δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προβούν σε νέα παράσταση διαμαρτυρίας στη διάρκεια συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του ΕΤΑΜ-ΜΜΕ.
Αλγεινή εντύπωση έκανε το γεγονός ότι από το ταμείο απουσίαζαν με άδεια τόσο ο πρόεδρος κ. Τσουπαρόπουλος όσο και ο αντιπρόεδρος κ. Σόμπολος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: