Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Tακτική συνέλευση της ΕΠΗΕΑ


Αθήνα, 28 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
                Καλούμε τα μέλη της Ε.Π.Η.Ε.Α.  σε Τακτική Γενική Συνέλευση   στις 8 Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Σάββατο και ώρα 16.00 στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 42), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:          
1) Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου από 10/2010 έως 10/2012 και υποβολή εκθέσεων από την Εξελεγκτική Επιτροπή.
2) Οικονομικός απολογισμός Δ.Σ. 1/1/2010-31/12/2010 και 1/1/2011-31/12/2011.
3) Έγκριση προϋπολογισμού χρήσεως 2012.
4) Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής.
5) Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για διαπραγμάτευση και υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης και Ιδιωτικής Συμφωνίας, με την ΕΙΗΕΑ, με την ΕΙΙΡΑ, με την ΕΙΤΗΣΕΕ και με οποιονδήποτε άλλον εργοδότη.
6) Κήρυξη απεργίας και στάσεων εργασίας στην ΕΙΗΕΑ, στην ΕΙΙΡΑ, στην ΕΙΤΗΣΕΕ, στον ΕΔΟΕΑΠ, στο ΑΠΕ και στις Ενώσεις και σε οποιονδήποτε άλλο εργοδότη και για οποιοδήποτε ζήτημα και εξουσιοδότηση στο Δ.Σ. για υλοποίηση της απόφασης αυτής κατά τον χρόνο που αυτό κρίνει σκόπιμο ή οι ιδιαίτερες περιστάσεις το επιβάλλουν.
7)  Ψηφοφορία για τα πεπραγμένα και απαλλαγή από κάθε ευθύνη του Διοικητικού Συμβουλίου.
8)  Παραίτηση Διοικητικού Συμβουλίου – Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και λοιπών Οργάνων, με ταυτόχρονη  εκλογή αντιπροσώπων μετ’ ισαρίθμων αναπληρωματικών για το Πέμπτο Πανελλαδικό Συνέδριο της ομοσπονδίας μας (Π.Ο.Ε.Π.ΤΥ.Μ.)
Στην Τακτική αυτή Γενική Συνέλευση για να υπάρξει απαρτία θα πρέπει, σύμφωνα με το Καταστατικό μας να παρίσταται το 1/5 των τακτικών μελών της Ένωσης μας.       
             Συνάδελφοι,
                           Η παρουσία και η συμμετοχή όλων στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας, πέρα από καταστατική υποχρέωση, σε αυτές τις δύσκολες μέρες της βαθιάς κρίσης, αποκτά ξεχωριστή σημασία για όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, για την υπεράσπιση των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, για την υπεράσπιση του Αγγελιοσήμου και του ΕΔΟΕΑΠ.
           Κανένας δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος μπροστά στη πρωτοφανή επίθεση που δεχόμαστε,  εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, με διόγκωση της ανεργίας, με μειώσεις μισθών και  συντάξεων, με διαρκώς επιβαλλόμενους φόρους, κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και εξαναγκασμό υπογραφής ατομικών συμβάσεων εργασίας. Επίθεση που αποβλέπει στην εξατομίκευση των εργασιακών σχέσεων, την καταπάτηση κάθε εργασιακού δικαιώματος, την ανασφάλεια και την άνευ όρων υποταγή και εξάρτηση των εργαζομένων  από τους εργοδότες.
          Μοναδικό μας όπλο η ενότητα και η αλληλεγγύη, που εκφράζονται κυρίως μέσα από την συσπείρωσή στο σωματείο μας, το οποίο αυτή τη κρίσιμη για τους εργαζόμενους περίοδο, μάχεται μαζί με τα σωματεία όλων των εργαζομένων, για να αποτραπεί  ο εργασιακός Μεσαίωνας που Κυβερνήσεις, ΔΝΤ και Τρόικα, θέλουν να επιβάλουν.
        Όλοι στην Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Η.Ε.Α. το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012, για να δείξουμε σε αυτούς που αποφασίζουν για τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας, σύμφωνα  με  τα πολιτικά και επιχειρηματικά τους συμφέροντα, ότι είμαστε εδώ, ενωμένοι και δυνατοί.
       
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μάρκος Γκανάς                                      Δημήτρης Πίππας

Δεν υπάρχουν σχόλια: