Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Εκλογές ή γουρούνι στο σακί?

....αναδημοσιεύουμε από τον "Σχολιαστή της ΕΠΗΕΑ" και υπενθυμίζουμε ότι στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο "Δίκτυο Αλληλεγγύης και Ανατροπής". Οι εκλογές είναι από αύριο Τετάρτη, έως και την Παρασκευή...







ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΗΕΑ- ΟΥΤΕ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
Κατά παράβαση στοιχειωδών καταστατικών όρων της εκλογικής διαδικασίας που σύμφωνα με το Άρθρο 28 παράγραφος 3 του καταστατικού της Ένωσης η Εφορευτική Επιτροπή οφείλει:
α) Να προβεί στον έλεγχο των υποψηφιοτήτων.

β) Να γνωστοποιήσει τις υποψηφιότητες στα Μέλη της Ένωσης εντός 3 ημερών από την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.

Η επίκληση περί αδυναμίας, της νέας αναβαθμισμένης εφαρμογής της ιστοσελίδας της Ένωσης στο να αναρτηθούν οι υποψηφιότητες για τις επικείμενες αρχαιρεσίες, ακόμα και αν το δεχθούμε ως γεγονός, και μόνο αυτό, καταδεικνύει την παραλυτική διοικητική ανεπάρκεια, που έχει περιέλθει, η ΕΠΗΕΑ ακόμη και στα πιο απλά διαχειριστικά θέματα.
Εκτός αν εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες…
Για λογαριασμό της ιδιωτικής εταιρείας ΕΠΑΦΟΣ, που με ανάθεση του προεδρείο πήρε το έργο της αναβάθμισης της ιστοσελίδας της Ένωσης, εκταμιεύθηκαν χιλιάδες ευρώ και κάποιοι που παρέλαβαν το έργο, ούτε καν μπήκαν στον κόπο να τεστάρουν τη λειτουργικότητα του συστήματος.
Τα σχόλια περιττεύουν!
Ευελπιστούμε η απερχόμενη διοίκηση της ΕΠΗΕΑ να έχει πράξει τα δέοντα ,για τον προβλεπόμενο από το καταστατικό ορισμό και παρουσία δικαστικών αντιπροσώπων στην εκλογική διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: