Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Τα γεγονότα στο Κανάλι 1 με φωτο

Σύντροφοι από τον Πειραιά που έσπευσαν άμεσα για αλληλεγγύη στην ΕΤΕΡ, μας έστειλαν τις φωτο και όπως σημειώνουν, η αστυνομία συνέλαβε τον πρόεδρο της ΕΤΕΡ, αλλά έκανε τα στραβά μάτια, όχι μόνο στους μηνυθέντες εργοδοτικούς του Καναλιού 1, αλλά και σε μερικούς παλουκοφόρους νεοναζί της Χ.Α. που σε άλλο σημείο του Πειραιά δημιουργούσαν προκλήσεις με τα ναζιστικά τους κηρύγματα.



...και σχόλια-ανταποκρίσεις στο facebook...


Panagiotakopoulos Pantelis

Δεν μας τρομοκρατουν ,δεν μας φοβιζουν
Ειμαστε πιο δυνατοι πιο πολλοι,και θα νικησουμε.Σημερα η συμμαχια φασιστων ,αστυνομιας και του δημαρχου πειραια Μιχαλολιακου προσπαθησαν να τρομοκρατησουν το κοσμο που παλευει και αγωνιζεται καθημερινα,απο τη μια ταγμα εφοδου της χρυσης αυγης να περναει απο τους δρομους του Πειραι...
α και απο την αλλη οι μπατσοι με εντολη του δημαρχου προχωρησαν σε συληψη απεργου ηχοληπτη απο το καναλι 1.Δεν εμειναν εκει και στη συνεχεια συνελαβαν και τον προεδρο της ΕΤΕΡ Δ Καμαρινοπουλου.Το συνεργεο που διακινουσε την εργατικη αλληλεγγυη μαζι με αλλους συμπαραστατες και συναδελφους της Συναντησης Εργατικης Αντιστασης οργανωσαν κινητοποιηση εξω απο το αστυνομικο τμημα.Την ιδια ωρα νεοναζι της χρυσης αυγης επιτεθηκαν στους συντροφους που διακινουσαν την εργατικη αλληλεγγυη στη λαικη της Νικαιας.
Η τρομοκρατια δεν θα περασει,οργανωνουμε τη μαζικη μας απαντηση για να τελειωνουμε και με τη κυβερνηση και με τους φασιστες δημαρχους και με τους νεοναζι της χρυσης αυγης
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 6-30 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ ΝΙΚΑΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΑΡΧΕΙΟ ΝΚΑΙΑς 6-30
ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙς 11 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΙΩΝΙΔΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ .ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ


Tasos Anastasiadis
Σε σύληψη του προέδρου της ΕΤΕΡ προχώρησε η αστυνομία του Πειραιά σήμερα το μεσημέρι. Είχε προηγηθεί το πρωί η σύληψη του ηχολήπτη βάρδιας που ήταν προσωπικό ασφαλείας στο Κανάλι 1 του Πειραιά, κατόπιν εντολής του Δημάρχου Μιχαλολιάκου, και του διευθυντή του σταθμού.
Η Ενωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ) έχει ξεκινήσει απο τις 3 Δεκέμβρη 22ήμερη απεργία στο κανάλι 1 του Πειραιά για την καταβολή των δεδουλευμένων των τελευταίων 5 μηνών, και το σταμάτημα των απειλών για απολύσεις των τεχνικών.
Αντί να συμμορφωθεί ο Δήμαρχος έστειλε την αστυνομία να συλλάβει τον ηχολήπτη που έκανε την βάρδια του σαν προσωπικό ασφαλείας.
Εγινε αμέσως κινητοποίηση της ΕΤΕΡ, συναδέλφων απο την Συνάντηση Εργατικής Αντίστασης απο τον Πειραιά, καθώς και του δημοτικού συμβούλου (με την Ανταρσια στο Λιμάνι) Θ. Διαβολάκη.
Ο ηχολήπτης αφέθηκε ελεύθερος αλλά το μεσημέρι η αστυνομία συνέλαβε τον πρόεδρο της ΕΤΕΡ, Δ. Καμαρινόπουλο, μετά απο μήνυση που έκανε η εργοδοσία σαν απάντηση στην μύνηση της ΕΤΕΡ. Ο Δ. Καμαρινόπουλος κρατείται για να πάει για αυτόφορο την Δευτέρα.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.
Να σταματήσει η δίωξη του Δ Καμαρινόπουλου
Νίκη στον αγώνα της ΕΤΕΡ



ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ελεύθερος αφέθηκε ο πρόεδρος της ΕΤΕΡ, αλλά και ένα στέλεχος της εργοδοσίας, μετά από εισαγγελική παραγγελία, με τη δίκη να πηγαίνει για τη Δευτέρα.





Δεν υπάρχουν σχόλια: