Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Από την Κατεχάκη στον Τσαουσέσκου και το ΕΤΑΠ ΜΜΕ



Όταν και αν αποφασίσουν οι ομοσπονδίες των ΜΜΕ (επειδή το θέμα είναι πανελλαδικό γι αυτό δεν επιμένουμε στα πρωτοβάθμια κλαδικά) να κάνουν απεργιακή δράση (για να μπορεί να πάει και κόσμος και να μην εκφυλιστεί σε πασαρέλα συνδικαλιστών) και συγκέντρωση για τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Κατεχάκη, ελπίζουμε να μην έχουν ξεπουληθεί τα πάντα και να είναι «για την τιμή των όπλων».

Λήγουν οι συμβάσεις των συμβασιούχων της φουρνιάς του πρώτου έτους (ένα συν ένα η δυνατότητα ανανέωσης) μέσα στο Δεκέμβρη και το Γενάρη της φουρνιάς που βρίσκεται στο δεύτερο μισό του ένα συν ένα, δηλαδή στον τελευταίο χρόνο.
Να περιμένουμε δραστηριότητες σύντομα ή μετά τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα ?




Κάποιοι ακροδεξιοί (εντός και εκτός της τρικομματικής κυβέρνησης) λένε ότι στην Ελλάδα κυριαρχεί η αριστερά και προφανώς αναφέρονται στο ότι σήμερα στην Ελλάδα ο κόσμος δεν έχει λεφτά και ανοίγει (όταν και άμα) το καλοριφέρ μια-δύο ώρες. Αυτό έκανε και το καθεστώς του «υπαρκτού σοσιαλισμού» επί Τσαουσέσκου στη Ρουμανία (με κεντρικό σχεδιασμό εκεί), άρα με αυτό το συνειρμό φαίνεται ότι καταλήγουν στο «συμπέρασμα». Το πώς μας τελείωσε ο Νικολάε, το θυμούνται?


Συνεχίζονται οι περιοδείες διανομής του νέου τεύχους των Financial Crimes ενόψει της εκδήλωσης-συζήτησης για το ασφαλιστικό, την Παρασκευή στις 5.30μμ στην ΕΣΗΕΑ στον τρίτο όροφο. Ήδη έχουν γίνει διανομές σε ΕΡΤ, ΑΠΕ, 984, εφημ.Εργασία Τώρα, στη συνέλευση της ΕΠΗΕΑ και συνεχίζονται…

Λίγη περισσότερη ευαισθησία εκεί στο ΕΤΑΠ ΜΜΕ δεν θα έβλαπτε, όταν συνάδελφοι «αυταπασχολούμενοι» από μονογονεϊκές οικογένειες, επιχειρούν να ζητήσουν διακανονισμό για θέματα αυτασφάλισης, που τους έχει διακοπή χωρίς να έχουν ενημερωθεί. Ελπίζουμε να υπάρξει λογική και ανταπόκριση και να μην επανέλθουμε….

Δεν υπάρχουν σχόλια: