Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

H ΕΤΙΤΑ για απολύσεις στον ΑΝΤ1

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Τ/Σ ΑΝΤ1
Αθήνα, 4 Δεκεμβρίου 2012
                                                                        Αρ. Πρωτ:   1673
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1

Συνάδελφοι! Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο  τηλεοπτικός σταθμός του ΑΝΤ1 μας δείχνει το «κοινωνικό» του πρόσωπο και το πόσο πολύ εκτιμάει και αναγνωρίζει την προσφορά των εργαζόμενών του.
Είναι πια ξεκάθαρο  πως ο ΑΝΤ1 αποτελεί τον πιστό πρωτοπόρο της μνημονιακής πολιτικής των τελευταίων άθλιων κυβερνήσεων που υπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο και την πλουτοκρατία καθώς και της βάναυσης επίθεσης που δέχεται η εργατική τάξη, παρόλο που πολλές φορές μάταια μέσα από τις εκπομπές του θέλει να πείσει τον κόσμο για το αντίθετο.
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τις πρόσφατες ατομικές συμβάσεις που σέρβιρε στους εργαζόμενους με μειώσεις μισθών, απεμπολώντας ταυτόχρονα κεκτημένα εργατικά δικαιώματα και προχώρησε σε 8 απολύσεις τεχνικών μέσα σε μια μέρα, λίγο πριν τις γιορτές και σε μια εποχή που όλοι πολύ καλά γνωρίζουμε πόσο δύσκολο έως αδύνατο είναι, να βρει κανείς δουλειά σήμερα. Οι άνθρωποι αυτοί ανήκαν πολλά χρόνια στην… «οικογένεια» του σταθμού και το ευχαριστώ ήταν να τους πετάξουν στον δρόμο καταδικάζοντάς τους στην ανέχεια.
Θυμίζουμε πως ο ΑΝΤ1 παρόλο που δεν έχει το περισσότερο εργατικό δυναμικό από τους άλλους σταθμούς, τα τελευταία πέντε χρόνια έχει απολύσει τους περισσότερους εργαζόμενους.
Συνάδελφοι! Να είστε σίγουροι πως δεν θα σταματήσουν εδώ. Οι απολύσεις θα συνεχιστούν και άλλοι συνάδελφοί μας θα πεταχτούν στο δρόμο.
Ο μόνος τρόπος για να σταματήσουν είναι να τους σταματήσουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!!!
Η κίνηση αυτή της διοίκησης του ΑΝΤ1 ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ!!!
Η απάντησή μας θα είναι δυναμική και άμεση!!! Προειδοποιούμε την διοίκηση του σταθμού να σταματήσει ΤΩΡΑ τις απολύσεις και να επαναπροσλάβει αμέσως όλους τους απολυμένους.
Τόσα χρόνια δώσαμε ιδρώτα και αίμα για αυτή την δουλειά και τώρα στις πιο δύσκολες στιγμές που περνάμε εμείς και οι οικογένειές μας, μας πετάνε στο δρόμο!!!
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ;;;;

Υ.Γ. Συνάδελφοι! Σας ενημερώνουμε πως για αρχή των κινητοποιήσεών μας θα πραγματοποιηθεί συνέλευση εργαζομένων τεχνικών του ΑΝΤ1. Θα ενημερωθείτε για τον τόπο και την ώρα.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: