Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Αλληλεγγύη-κλιμάκωση-συντονισμός



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Μανιτάκης και η κυβέρνηση προκαλούν. Εφαρμόζοντας την εγκύκλιο της 6ης Δεκεμβρίου και την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου προχώρησαν στη ΔΙΑΓΡΑΦΗ από το μητρώο της απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων, όλων  των εργαζόμενων ΙΔΑΧ,  ΔΕ Διοικητικού, Λογιστικού, Γραμματειών από ΑΕΙ-ΤΕΙ, Υπουργεία και ΟΤΑ!
     
      Αυτό σημαίνει ότι διαγράφονται οι εργαζόμενοι που ήταν στην λίστα για διαθεσιμότητες και απο την ενιαία λίστα πληρωμών του δημοσίου. Αρα οι δηλώσεις του υπουργού της ΔΗΜΑΡ ότι δεν θα είναι απολύσεις αλλά "διαθεσιμότητες" και "κινητικότητα¨ αποδεικνύονται αρλούμπες. "Στεγνές" απολύσεις είναι  για να "κατευνάσουν" την τρόικα. 

      Η ΠΟΕ ΟΤΑ σαν πρώτη απάντηση κλιμακώνει άμεσα καλώντας για αυριο Τετάρτη σε κλεισίματα όλων των υπηρεσιών των Δήμων και συγκέντρωση στις 11.30 πμ στην πλατεία Καραϊσκάκη.

     Τώρα χρειάζεται να γενικευτεί όλο το μέτωπο σε όλο το δημόσιο. Απεργία Διαρκείας σε κάθε Δήμο, σε κάθε Υπουργείο, σε κάθε διοικητική υπηρεσία ΑΕΙ ΤΕΙ, σε κάθε οργανισμό. Η απεργία των συνδικάτων για τις 19 Δεκέμβρη ξεκινάει απο τώρα. Απαιτούμε απο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απεργιακή κλιμάκωση .

 ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΤΙKΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: