Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Aστυνομική επίθεση με χημικά και ρόπαλα εναντίον κρατουμένων μεταναστών


Επίθεση με χημικά σε βάρος κρατούμενων μεταναστών την ώρα της προσευχής στο στρατόπεδο της Αμυγδαλέζας.
 


Καταγγέλλουμε την επίθεση που δέχτηκαν μετανάστες από αστυνομικές δυνάμεις μέσα στο στρατόπεδο της Αμυγδαλέζας σήμερα Πέμπτη 20 Δεκέμβρη την ώρα που είχαν συγκεντρωθεί σε χώρο του στρατοπέδου για να προσευχηθούν. Η αστυνομία επιτέθηκε με ρόπαλα και χημικά προκειμένου να τους διαλύσει και να τους τρομοκρατήσει. Μάλιστα, πρώτος απ’ όλους χτυπήθηκε ο ιμάμης Μαλίκ Σοχέλ που τελούσε τη λειτουργία.


Η επίθεση αποκαλύπτει για άλλη μία φορά το ρατσισμό της αστυνομίας και τις απάνθρωπες συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργούν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Λίγες μόλις μέρες μετά από το απάνθρωπο έγκλημα με τους 27νεκρούς μετανάστες που βρέθηκαν πνιγμένοι στα νερά του Αιγαίου εξ αιτίας της πολιτικής των κλειστών συνόρων που εφαρμόζει η κυβέρνηση Σαμαρά και η FRONTEX και την αποκάλυψη της συνεργασίας της αστυνομίας με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, τώρα η αστυνομία του Δένδια επιχειρεί τρομοκρατική επίθεση ακόμα και σε ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Θα πάρουν απάντηση στην μεγάλη κινητοποίηση της 19ης Γενάρη με σύνθημα «Αθήνα Πόλη Αντιφασιστική».


Απαιτούμε να κλείσουν τα στρατόπεδα κολαστήρια,
άσυλο στους πρόσφυγες νόμιμοι οι μετανάστες.

Επικοινωνία : Τζαβέντ Ασλάμ 6955295322 , Πέτρος Κωνσταντίνου 6932828964Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή
Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: