Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Για το Κανάλι 1

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,
Για άλλη μια φορά οι εργαζόμενοι του ραδιοσταθμού ΚΑΝΑΛΙ 1 είναι αντιμέτωποι με την εργοδοτική αυθαιρεσία ενώ είναι απλήρωτοι από τον Ιούλιο και απεργούν για το δικαίωμα της αμειβόμενης εργασίας.
Η διοίκηση του δημοτικού ραδιοσταθμού του Πειραιά «Κανάλι 1» λοιπόν απολύει συναδέλφους μας τεχνικούς χωρίς αποζημίωση και εν μέσω απεργιακής κινητοποίησης.
Η διοίκηση του δημοτικού ραδιοσταθμού του Πειραιά «Κανάλι 1» βρήκε τον τρόπο έτσι να πετάξει χριστουγεννιάτικα στον δρόμο τους συναδέλφους μας που απεργούν.
Εντελώς τυχαία μόνο τους απεργούς.
Βρήκαν την ώρα οι συνεχιστές της προηγούμενης διοίκησης να λύσουν τους λογαριασμούς τους με κάθε έναν που στέκεται όρθιος, που αντιδρά και απεργεί, όταν δεν πληρώνεται για την εργασία του.
Η δυναμική και σοβαρή στάση της ΕΤΕΡ και του Προέδρου της Δημήτρη Καμαρινόπουλου, ο οποίος οδηγήθηκε στα δικαστήρια για τη συνδικαλιστική του δράση, μας θυμίζουν άλλες εποχές. Πρωτόγνωρα και τραγελαφικά με την ανεύθυνη στάση τους οι ιδιοκτήτες να οδηγούν τους εργαζόμενους ενάντια σε άλλους εργαζόμενους φτιάχνοντας απεργοσπάστες και μεταχειριζόμενοι κάθε μέσον ώστε να σπάσουν την απεργία.
Οι εργαζόμενοι του ραδιοσταθμού, είναι η πραγματική περιουσία του και όχι τα κτίρια και τα μηχανήματα.
Κάτω τα χέρια λοιπόν από τους εργαζόμενους στο σταθμό ΚΑΝΑΛΙ 1 του Πειραιά και την ΕΤΕΡ.
Απαιτούμε την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων απ' τους ιδιοκτήτες και ν' αφήσουν τις πρακτικές στον κοινωνικό αυτοματισμό γιατί στο τέλος εργαζόμενοι και κοινωνία είναι εναντίον της όποιας μορφής δουλείας και εναντίον της εργασίας χωρίς πληρωμή.
Απαιτούμε την αθώωση του αγωνιστή Προέδρου της ΕΤΕΡ Δημήτρη Καμαρινόπουλου, Πρακτικές άλλων εποχών δεν πτοούν τους εργαζόμενους και πόσο μάλλον τους ηγέτες τους. Στη δικαιοσύνη πρέπει να πάνε αυτοί που δεν τηρούν τους νόμους και το σύνταγμα κι όχι αυτοί που αγωνίζονται για το δίκιο τους και το ψωμί τους.
 
 
 
 
2)24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ Ρ/Σ "ΚΑΝΑΛΙ 1"
 
10 Δεκεμβρίου 2012

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 11 Δεκεμβρίου 2012 έως τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης, 12 Δεκεμβρίου 2012 για τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον Ρ/Σ «ΚΑΝΑΛΙ 1 - 90,4 FM».
Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει να μην καταβάλλει δεδουλευμένες αποδοχές πέντε μηνών στους δημοσιογράφους ενώ ταυτόχρονα προχώρησε σε απολύσεις τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων.
Οι εργαζόμενοι ζητούν:
  • Να καταβληθούν αμέσως όλες οι οφειλόμενες αποδοχές στους συναδέλφους και να ανακληθούν αμέσως όλες οι απολύσεις.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: