Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Χιτλερικοί εναντίον εργαζομένων στα ΜΜΕ

Aναδημοσιεύουμε από την εφημερίδα "ΧΡΟΝΟΣ" της Κομοτηνής http://www.xronos.gr και ζητάμε την καταδίκη του περιστατικού από τις δημοσιογραφικές ενώσεις και την ΠΟΕΣΥ
ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Σε κλοιό Χρυσαυγιτών δημοσιογράφος του ΧΡΟΝΟΥ

10.12.2012
«Μούλους» και «μογγόλους» χαρακτήρισαν τους μουσουλμάνους Έλληνες πολίτες της Θράκης, οι «φερτοί» Χρυσαυγίτες που εγκαινίασαν τα γραφεία τους, το βράδυ του Σαββάτου στην Κομοτηνή,  αλλά δεν έμειναν μόνο εκεί.
Νωρίτερα, ομάδα Χρυσαυγιτών με προτροπή του βουλευτή του κόμματος, κ. Ματθαιόπουλου προπηλάκισαν τη δημοσιογράφο του «Χ» Όλγα Τσιούλφα. Απαίτησαν να επιδείξει τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει και την προειδοποίησαν ότι, αν δε το έκανε δε θα την άφηνα να φύγει. Από τον κλοιό των Χρυσαυγιτών κατάφερε  να ξεφύγει, χάρη στην επέμβαση αστυνομικού.  Κατά την παρουσία τους, τα μέλη και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, προχώρησαν σε πρωτοφανείς προκλήσεις και χαρακτηρισμούς. Απείλησαν, τρομοκράτησαν και αντιμετώπισαν τους εκπροσώπους του Τύπου, με υποτιμητικό τρόπο και χαρακτηρισμούς. Η τοπική κοινωνία, θα πρέπει να καταδικάσει κάθε είδους βία, όποια μορφή και αν έχει και από όπου και αν προέρχεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: