Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Aντιφασιστική Διαδήλωση, Σάββατο 30 Νοέμβρη, Προπύλαια, 4μμ

Στη φυλακή οι δολοφόνοι χρυσαυγίτες

Το κάλεσμα των νεοναζί της Χρυσής Αυγής σε σύναξη μίσους στο Σύνταγμα το Σάββατο 30 Νοέμβρη είναι μια πρόκληση προς τα αντιφασιστικά αισθήματα όλων μας μετά τη στυγνή δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το τάγμα εφόδου της Νίκαιας. Προκλητικά ζητάνε  να βγουν από τη φυλακή οι επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης των νεοναζί, οι φαλαγγάρχες των ταγμάτων εφόδου που έβαψαν τα χέρια τους με το αίμα του μουσικού Παύλου Φύσσα.

Οι υπεύθυνοι για την δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν, εκείνοι που οργάνωσαν εκατοντάδες επιθέσεις και πογκρόμ με μαχαιρώματα και  ξυλοδαρμούς σε γειτονιές σε βάρος μεταναστών, συνδικαλιστών, καλλιτεχνών, Ρομά, ομοφυλόφιλων επιχειρούν ξανά  να βγουν στο δρόμο για να σπέρνουν το τρόμο και να οργανώνουν νέες επιδρομές θανάτου. Δεν θα τους αφήσουμε!

Η μάσκα της «αντιφασιστικής»  ΝΔ έχει πέσει! Οι νεοναζί αποθρασύνονται γιατί η ίδια η κυβέρνηση που προωθεί νέες επιθέσεις με ένα προϋπολογισμό-σφαγείο για χάρη των Τραπεζιτών και των Τροικανών παίζει ξανά το χαρτί του ρατσισμού και της επίθεσης κατά της αριστεράς. Η ΝΔ  τους άφησε  τα περιθώρια να ξαναβγούν μετά τις επιθέσεις στο Ν.Ηράκλειο με τους δύο νεκρούς χρυσαυγίτες. Ο περιφερειάρχης Τζιτζικώστας κάλεσε τους νεοναζί στην εξέδρα επισήμων στη παρέλαση της 28ης Οκτώβρη. Η κυβέρνηση ξεκίνησε νέες ρατσιστικές εκστρατείες κατά των Ρομά με χυδαιότητες ότι» αρπάζουν ξανθά παιδιά» για να δικαιολογήσουν  επιχειρήσεις σκούπα της ΕΛΑΣ στους καταυλισμούς.

Την ίδια ώρα ο Κώδικας Μετανάστευσης της ΝΔ κινείται στο πνεύμα του κυνισμού του Σαμαρά που επισκέφθηκε τη Λαμπεντούζα και μπροστά σε τετρακόσια φέρετρα πνιγμένων μεταναστών, γυναικών και μικρών παιδιών διακήρυξε την επιμονή του στη ρατσιστική πολιτική των στρατοπέδων συγκέντρωσης, της FRΟNTEX, της σκλήρυνσης των μέτρων κατά των μεταναστών. Θάβουν το δικαίωμα στην ιθαγένεια των παιδιών των μεταναστών. Αντί για νομιμοποίηση των μεταναστών εργατών συλλαμβάνουν για να απελάσουν εργάτες Γης της Ν.Μανωλάδας που οι μπράβοι της Βαγγελάτος ΑΕ πυροβόλησαν αντί να πληρώσουν τα μεροκάματα που τους χρώσταγαν. Ο ρατσισμός δίνει πάτημα στη Χρυσή Αυγή να  ξαναβγεί από την απομόνωση.

Η κυβέρνηση δίνει το σήμα για να πέσει στα μαλακά η εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής. Η  κρατική χρηματοδότηση δεν αφαιρέθηκε από τα ταμεία του ναζιστικού κόμματος και η τροπολογία στη Βουλή ανέδειξε ότι στόχος τους είναι οι παραβάτες του τρομονόμου και όχι αποκλειστικά οι νεοναζί δολοφόνοι. Δεν ακουμπά τους βουλευτικούς μισθούς των νεοναζί. Η απόσπαση δεκάδων υπαλλήλων του δημόσιου στην υπηρεσία του ναζιστικού μηχανισμού διατηρείται, η λειτουργία των γραφείων-ορμητηρίων έχει τη κάλυψη της.

Η ΝΔ επαναφέρει τη θεωρία των δύο άκρων αποκαλώντας τάγματα εφόδου τους φοιτητές του Πολυτεχνείου που υπερασπίζουν τους ηρωικούς απεργούς διοικητικούς υπαλλήλους ανοίγοντας προκλητικά ξανά την επίθεση κατά της αριστεράς, λίγες μέρες μετά τον γιορτασμό του Πολυτεχνείου.

Συνεχίσουν την ποινικοποίηση της δράσης του αντιφασιστικού κινήματος την παραπομπή σε δίκη στις 12 Δεκέμβρη των αντιφασιστών της Εργατικής Αλληλεγγύης μετά από χρυσαυγίτικη μήνυση.

Μόνο οι εργαζόμενοι και η νεολαία που πλημμύρισαν τους δρόμους καταγγέλλοντας τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και το εργατικό κίνημα που παλεύει ενάντια στα Μνημόνια και τις απολύσεις μπορούν βάλουν τέλος στην επιχείρηση να ξαναγυρίσει ο τρόμος στις γειτονιές, εκεί ό που διώξαμε τους φασίστες και τα δολοφονικά τάγματα τους.

Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις κινήσεις υπεράσπισης των δημοκρατικών ελευθεριών, τις κοινότητες μεταναστών, τα κόμματα και τις οργανώσεις της αριστεράς  να κινητοποιηθούμε όλοι μαζί για να βάλουμε φρένο στην νέα ενεργοποίηση των ταγμάτων εφόδου των νεοναζί.

Η Αθήνα  είναι και θα παραμείνει πόλη αντιφασιστική.

Οι  νεοναζί δολοφόνοι έχουν θέση μόνο στην φυλακή!

ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή»)

Δεν υπάρχουν σχόλια: