Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
Την Παρασκευή 15 Νοέμβρη 2013, το προεδρείο του Συνδικάτου ΙΓΜΕ δικάζεται με την κατηγορία “ ότι οι κατηγορούμενοι ενεργώντας από κοινού και με κοινό δόλο με πράξεις αυτοδικίας” προχώρησαν στην λειτουργική κατάληψη των εγκαταστάσεων του ΙΓΜΕ στο Ολυμπιακό Χωριό, όταν η Διοίκηση του ΙΓΜΕ το 2009καθυστερούσε μισθοδοσία και δώρα και  υπέσκαπτε τη λειτουργία και το κύρος του Ινστιτούτου για να το οδηγήσει με την συνδρομή των σημερινών Διοικήσεων και της συγκυβέρνησης στη ουσιαστική διάλυση.  Παράλληλα παραμένουν στο δικαστικό απυρόβλητο οι τότε διοικούντες εναντίον των οποίων είχε ζητήσει εισαγγελική παραγγελία το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ).
Είναι εμφανές ότι η τρομοκρατία που έχει εξαπολύσει η σημερινή συγκυβέρνηση αλλά και  οι πιέσεις των Τροϊκανών στοχεύουν στο αίμα των δημοσίων υπαλλήλων.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ!
Ø      Απαιτούμε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης να μην ενθαρρύνει τις συνδικαλιστικές διώξεις μέσω των δικαστηρίων.
Ø      Ζητάμε από όλα κόμματα να στηρίξουν έμπρακτα το Συνδικάτο και το προεδρείο
Ø      Από όλα τα Συνδικάτα να στηρίξουν τους αγώνες μας και να συμπαρασταθούν στους διωκόμενους Συνδικαλιστές.
Ø      Επίσης επιθυμούμε τα ΜΜΕ με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα να αντιμετωπίζουν τους αγώνες των εργαζομένων και να στηρίζουν τη δημοκρατία στους χώρους δουλειάς.
Όλοι την Παρασκευή 15  ΝΟΕΜΒΡΗ στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 10.30 π.μ. στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ του Συνδικάτου για να ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ που αγωνίζονται να μη διαλυθεί το ΙΓΜΕ και να μην ξεπουληθεί ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: