Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΚΕΕΡΦΑ: Mαζικό αντιφασιστικό κίνημα που δρα στο φως της μέρας


Σε σχολιασμό της επίθεσης έξω από τα Γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν.Ηράκλειο, προχώρησε με ανακοίνωσή της, η κίνηση ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή. Η ΚΕΕΡΦΑ επισημαίνει:


«Καταδικάζουμε τις προσπάθειες της κυβέρνησης και των ΜΜΕ να αξιοποιήσουν την ένοπλη επίθεση έξω από τα Γραφεία της Χρυσής Αυγής που άφησε πίσω της δύο νεκρούς.

Τρέχουν να το χρεώσουν «στο άλλο άκρο» πριν υπάρξει οποιαδήποτε ανάληψη ευθύνης η διευκρίνηση αν προκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών η οτιδήποτε άλλο.

Το αντιφασιστικό και το εργατικό κίνημα έχει την δύναμη να βάλει φραγμό στα σχέδια της κυβέρνησης και των φίλων της να πισωγυρίσουν τις μαχητικές διεκδικήσεις για το ξήλωμα της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής και των άθλιων πολιτικών του Μνημονίου.

Δεν ξεχνάμε ότι οι νεοναζί  δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν, έστειλαν τα τάγματα εφόδου στις γειτονιές με μαχαίρια και ρόπαλα κατά μεταναστών, αριστερών, καλλιτεχνών, Ρομά. Δεν ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά και ο Δένδιας τους έδωσαν την κάλυψη.

Το αντιφασιστικό κίνημα δεν θα κάνει βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις του.
Η Γενική Απεργία στις 6 Νοέμβρη είναι η άμεση απάντηση μας στα σχέδια υπονόμευσης και στοχοποίησης των μαζικών αγώνων. Και οι διαδηλώσεις των σαράντα χρόνων της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη είναι η συνέχεια. Χτίσαμε ένα μαζικό κίνημα που δρα στο φως της μέρας και έτσι απομονώσαμε την συμμορία της Χρυσής Αυγής. Έτσι θα συνεχίσουμε!».



Δεν υπάρχουν σχόλια: