Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΑ Πάτρας: Επικοινωνία και ενημέρωση των ακροατών για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ



 ...αναδημοσίευση από το http://www.ertopen.com...


Συζήτηση για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ (ειδικά για τις προσπάθειες εκπομπής και ανασυγκρότησης που γίνονται), αλλά και ευρύτερα στα ΜΜΕ, είχαν στο στούντιο της ΕΡΑ Πάτρας, η δημοσιογράφος Χρυσή Κοσμάτου και ο φιλοξενούμενος Νάσος Μπράτσος, μέλος του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ και δημοσιογράφος στο ertopen.

Αρκετά ήταν τα τηλεφωνήματα των ακροατών που ρωτούσαν πώς μπορούν να βοηθήσουν τον αγώνα που γίνεται, από τον οποίο όπως έλεγαν, έπαιρναν και οι ίδιοι κουράγιο. Νωρίτερα είχε προηγηθεί η εκπομπή της Αγγελικής Ανυφαντή, όπου ακροάτρια χαρακτήρισε ως γλάστρες φυσιογνωμίες που πέρασαν από την ΕΡΤ στη ΔΤ, κάνοντας και λογοπαίγνια με τα αρχικά του μορφώματος. Πολύτιμη είναι και η βοήθεια του erapatras.blogspot.gr, στην προσπάθεια των συναδέλφων να ακούγεται η φωνή τους όσο πιο μακριά γίνεται.

Το απόγευμα στις 7μμ στο εργατικό κέντρο της Πάτρας, ο συντονισμός ενάντια στις απολύσεις και τις διαθεσιμότητες, πραγματοποιεί σύσκεψη συνδικάτων και εργαζομένων, στον οποίο συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Νωρίτερα, στις 5.30μμ υπάρχει κινητοποίηση των απεργών διοικητικών των ΑΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: